Penafian

Penafian Harian Semasa

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat atau mempunyai sebarang pertanyaan mengenai penafian Harian Semasa, sila hubungi kami melalui e-mel di harianventure@gmail.com

Semua maklumat di laman web ini diterbitkan dan dikongsikan untuk tujuan maklumat umum serta pendidikan sahaja. Sebarang tindakan yang anda ambil hasil daripada maklumat yang anda dapati di laman web ini (https://hariansemasa.com/), adalah risiko anda sendiri. Penulis dan pemilik laman web Harian Semasa tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Segala maklumat dan kandungan dalam laman web ini diperoleh melalui bacaan dan sumber-sumber dari laman jurnal perubatan yang sah seperti yang dinyatakan dalam setiap artikel yang kami terbitkan.

Sekiranya pembaca atau pengguna memerlukan nasihat yang khusus seperti nasihat perubatan, diagnosis, panduan klinikal dan sebagainya yang berisiko, sila dapatkan khidmat pakar bertauliah dan yang berpengetahuan dalam bidang tersebut.

Dari laman web kami, anda boleh mengunjungi laman web lain dengan mengikuti pautan ke laman web luaran tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya pautan berkualiti ke laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan terhadap kandungan dan sifat laman web lain.

Akhir sekali, kandungan dalam laman web Harian Semasa ini hanya untuk tujuan maklumat dan info tambahan serta bukanlah pengganti panduan klinikal, nasihat perubatan, analisis, atau rawatan.

Persetujuan:

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan syaratnya.